Servicii

Proiectare
  • Proiectare structuri pentru construcții civile, industriale, agricole și speciale; 
  • Consultanță tehnică de specialitate privind conceperea, proiectarea și execuția proiectelor; 
Productie

Capacitatea de producție de 30.000 mc beton pe an, este asigurata de : 

  •  7 linii de producție a elementelor prefabricate de beton armat și precomprimat. 
  •  20 de poduri rulante cu capacități între 5 și 25 to. 
  •  10 standuri pentru elemente pretensionate cu o capacitate de până la 680 to. 
  •  2 stații de betoane cu producție controlată de calculator și umidometre pentru agregate 
  •  Atelier pentru confecționat armături cu mașini de fasonat automatizate. 
  •  Linie proprie pentru confecționat tipare 
  •  Cel mai mare depozit de elemente finite din RO.
Laborator propriu pentru controlul materialelor

   Laboratorul propriu de gradul III funcționează conform standardului de referință SR EN ISO/CEI 17025:2005/AC:2007 și este autorizat de către Inspectoratul de Stat în Construcții pentru 3 profile de încercări, și anume: AR (Armături de rezistență din OB, sârme sau plase sudate), BBABP (Beton, Beton Armat, Beton Precomprimat), MBM (Materiale pentru betoane și mortare). 
   Dispunem atât de personal calificat cu experiență în domeniu, cât și de aparatură și echipamente performante, asigurând verificarea zilnică a tuturor materialelor prime care intră în procesul de producție.: 

Transport

We can deliver precast items anywhere in the country, by means of regular or oversize transportation vehicles, having lengths of up to 32 m.

Montaj

La solicitarea beneficiarului asigurăm montajul elementelor prefabricate pentru construcții civile și industriale, cât și pentru infrastructură rutieră. 

 
Consultanță de specialitate

Acordăm clienților servicii de consultanță în domeniul fasonării și optimizării consumului de oțel, în cadrul departamentului tehnic.

Transport

Marfa pregătită și etichetată este încărcată în camioane și livrată direct pe șantier în termenele solicitate de client.

Producție

   Pentru fasonarea oțelului-beton se folosesc mașini automate de ultimă generație cu o productivitate și precizie înaltă, care garantează o prelucrare rapidă și conformă cu extrasul de armătură al clientului. 
   Se prelucrează oțel-beton din categoriile BST500C, PC52 și OB37 cu diametre cuprinse între 6-14 mm din colaci și 8-32 mm din bară la 12,00 m realizându-se astfel diverse forme de etrieri, bare cu vincluri, agrafe de montaj, etc. 
   De asemenea centrul nostru de procesare este dotat și cu mașină de formare carcase piloți forați cu diametrul carcasei între 190-1.450 mm. 

Laborator propriu pentru controlul materialelor

Toate tipurile de oțel prelucrate sunt verificate în laboratorul propriu conform standardelor în vigoare.